Skupinka nejhledanějších – naše “smetánka” týdne

A jsou tu zas: Nejhledanější spamová čísla České republiky

Volají bez ohledu na své oběti. Neznají slušnost, skromnost ani hodnoty, a jejich neustálé spamování dovede zničit i nervy z ocele. Jak tomu můžeme zabránit? Musíme zjistit, jaké používají lstivé triky, než je stačí úspěšně použít proti nám. Jsou možná jen špička ledovce, ale tady je máme: nejhledanější čísla České republiky posledního týdne!

1. 561010367 z Vysočiny s 8 komentáři a 940 vyhledávkami, tellows skóre: 8
2. 775706236 ze sítě vodafone s 3 komentáři a 110 vyhledávkami, tellows skóre: 9
3. 731532089 ze sítě t-mobile s 2 komentáři a 58 vyhledávkami, tellows skóre: 7

Tak hádejte, koho to opět máme na prvním a druhém místě: Naše staré známé “duo fatale” již druhý týden drží své pozice. Našemu favoritovi přibývá kažký týden nejméně sto vyhledávek. Ale na třetím místě se objevil nováček mezi starými známými – údajně firma Machala, jak napsal náš uživatel “Mourek”:

Taky mi otravovala tato žena, která tvrdí, že jsem se nedávno zůčastnil nějaké ankety ve které jsem vyhrál věcnou cenu v hodnotě 5700,- korun a chce vaše osobní údaje a adresu aby “mohli výhru poslat”

Opět jsme se dozvěděli z vašich komentářů, že vás telemarketingové společnosti neobtěžují jen ve dne, ale i v noci. Zablokovali jste si takové otravné číslo? Netěšte se příliš brzy – je možné, že vám budou volat z jiného. Ale bohužel, moc o těchto číslech nevíme, proto stále platí:

Pokud máte jakékoliv informace o výše uvedených číslech, podělte se s komunitou o vaše zkušenosti! Pomocte nám – pomáhat vám !

Opatrujte se!!!

Tým Tellows

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.